ELÉNE

Eléne har pondus, med sina 4 kraftiga klor är den ungdomlig och tuff. Eléne kan du få i 18k vit, röd eller roséguld. Briljanterna är TW i färg, si i renhet och slipningen very good. Storlek på briljanterna kan du välja från 0,05 ct och uppåt.

ELÉNE RING

Ring i 18k Vg 0,20ct

ELÉNE RING

Eléne ring i 18k Rg 0,35ct

ELÉNE ÖRHÄNGEN

Med sina 4 kraftiga klor är Eléne en modern tuff modell i 18k vit- eller rödguld med briljanter i färgen TW, renheten SI och slipningen är very good. stenarna kan väljas i sammanlagd vikt från 0,05 ct. och uppåt. Bilden visar Eléne Örhängen i vitguld med briljanter på 0,80ct.

ELÉNE HALSSMYCKE

Eléne har pondus, med sina 4 klor är den yngre och tuffare. Halssmycket kan du få i 18k vit- eller rödguld med briljanter i färg TW, renhet si och slipningen very good. storlek på briljanterna kan du välja från 0,05 ct. och uppåt. Bilden visar Eléne halssmycke i vitguld en briljant på 0,70ct.

ELÉNE RING

Läcker ungdomlig modell med 4 kraftiga klor som finns i 18k röd- eller vitguld, briljanterna har färgen TW, renheten är SI och slipningen är very good. Storleken på briljant kan vara från 0,05 ct och uppåt. Bilden visar Eléne ring i rödguld med en 0,32ct. briljant.

Till alla kollektioner

Andra kollektioner