KÄRLEKSGÅVAN

En kärleksgåva passar alltid till den man älskar. Hjärtat är symbolen för kärlek och cirkeln för evighet. Hjärtat eller cirkeln kan fås i vit- eller rödguld med briljanter i färg TW, renhet vs/si och slipningen very good.

KÄRLEKSGÅVAN HALSSMYCKEN

En kärleksgåva passar alltid till den man älskar. Hjärtat eller cirkeln kan fås i vit- eller rödguld med briljanter i färg TW, renhet vs/si och slipningen very good. Hjärtat har 14 briljanter till en samanlagt vikt av 0,15 ct. och cirkeln har 8 briljanter på 0,10 ct. Bilden visar Hjärtat i vitguld och Cirkeln i rödguld.

KÄRLEKSGÅVAN CIRKEL

En kärleksgåva passar alltid till den man älskar, och bästa sättet att visa att kärleken är evig är att ge bort något evigt. Du kan få dina örhängen Cirkel i 18k vit- eller rödguld med 16 briljanter i färgen TW, renheten vs/si och slipningen very good. Den totala vikten på briljanterna är 0,14ct.

KÄRLEKSGÅVAN HJÄRTA

Hjärtat är symbolen för kärlek och vad passar bättre än ett hjärta som morgongåva, examenspresent eller bara för du vill unna dig. Örhänget finns i 18K vit- eller rödguld med 24 briljanter i färg TW, renhet vs/si och slipningen är very good den totala vikten på briljanterna är0,15ct.

Till alla kollektioner

Andra kollektioner