Byt upp din diamant

Stjärnringen är det enda varumärket som har möjligheten att få diamanten att växa.

Diamanten som växer innebär att du har möjlighet att byta in den gamla ringen, örhänget eller hänget och få 80% av nyvärdet. Modet kan vara att vitt guld är modernt och då kan du byta in ditt smycke från rött till vitt. Det kan vara att du vill byta till annan modell efter du har haft ditt smycke under flertalet år och vill göra en förändring i ditt smyckeskrin. Du kan även ändra från ring till örhänge eller hänge. Om du har haft ditt smycke under många år kan det vara dags att se över fattningarna och då kan du passa på att byta upp dig till en större diamant.

Resan – 0,05ct till 1,00ct

Köp Startringen med 0,05ct som student. Vid första anställningen uppgraderas ringen till 0,15ct i modell Bellatrix. Vid befordran till chef för avdelningen har ringen moderniseras till Vega 0,50ct. Därefter fortsätter resan mot högre höjder och ringen utvecklas till en 1,00ct Galaxia. 

Hur byter jag mitt gamla smycke?

Du går till din butik och du får då reda på det minsta bytet som kan göras. Du får reda på värdet på ditt smycke och det nya priset på det nya ringen, örhänget eller hänget. Denna mellanskillnad blir din kostnad. Det enda som vi kräver är att den briljantslipade diamanten inte är skadad eller utbytt. Det vill säga att vi kontrollerar stenen.

50 år av kretslopp

Diamanten som växer har funnits i 50 år och vi har återvunnit både diamanter och guld i alla år.

Alla våra briljantslipade diamanter har en slipning ”very good” och våra modeller har både stil och klass för både ung som mer mogen ålder.

Välkomna till våra återförsäljare för ett tryggt köp.

 

Klicka in på respektive kollektion nedan för mer information och inspiration!