BELLATRIX

Bellatrix modellerna har funnits sedan början av Stjärnringens historia 1969. Ett bevis för att ett vackert smycke är tidlöst och passar alla åldrar. Bellatrix finns i 18k vit, röd eller roséguld. Briljanterna är TW i färg, P1 i renhet och slipningen very good. Storlek på briljanterna kan du välja från 0,05 ct och uppåt.

BELLATRIX RING

Bellatrix modellerna har funnits sedan början av Stjärnringens historia 1969. Ett bevis för att ett vackert smycke är tidlöst och passar alla åldrar. Bellatrix finns i 18k vit- eller rödguld Briljanten har färgen TW, renheten P1 och Vikten väljer du från 0,05 och uppåt. Bilden visar Bellatrix i vitguld med en briljant på 0,75ct

BELLATRIX RING

Bellatrix ring i 18k Vg 0,40ct

BELLATRIX RING

Bellatrix ring i 18k Vg 0,34ct

BELLATRIX HALSSMYCKE

En verklig klassiker, 40 år är bevis på att ett vackert smycke är tidlöst, passar lika bra till alla åldrar i alla tider. Bellatrix finns i 18k vit- eller rödguld med briljanter i färg TW, renhet P1 och slipningen är very good. Storleken på briljanten är från 0,05 ct. och uppåt. Bilden visar Bellatrix halssmycke i vitguld med 0,70 ct. briljant.

BELLATRIX ÖRHÄNGEN

Vår storsäljare finns i 18k vit- elle rödguld har funnits med i 40 år och passar lika bra då som nu och för alla åldrar. Briljanterna har färgen TW, renheten P1 och slipningen är Very good. du kan få dina örhängen med briljanter i vikt från 0,05 ct. och uppåt Bilden visar Bellatrix örhängen i rödguld med briljanter som har en sammanlagd vikt på 1,00 ct.

Till alla kollektioner

Andra kollektioner